Czytaj teraz
Więcej
    Komentarze
    Dla mnie może tu sobie Sowa być nawet na 100 m-scu, a pączki i tak są NAJLEPSZE!!!! I nikt mi za to nie płaci.
    już oceniałe(a)ś
    2
    0
    Najlepsze pączki są z piekarni przy ul. Koronowskiej 4. Nie dziwi to, bo piekarnia nic nie produkuje masowo. Jako że ma ponad sto lat, więc inni nie są w stanie jej produktom dorównać. Reszta to PR . Dobry albo bardzo dobry. Na Czyżkówku jest ogromna piekarnia "Staropolska", a rodzimi najpierw idą na Koronowską 4, a jak tu zabraknie do "Staropolskiej".
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    A cena? Cena jest wazna, bo jezeli kupuje cos tanio to jakosci raczej sie nie spodziewam, ale jezeli kiepski produkt kosztuje 3 razy tyle, co inne równej lub podobnej jakosci to juz przesada.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Słaba lokata wyrobów Sowy raczej nie jest dziełem przypadku. W łódzkim rankingu GW pączki od Sowy znalazły się prawie na dnie, na poziomie pączków wielkomarketowych. I chyba coś w tym jest, gdyż od pewnego czasu obserwujemy pogarszanie się jakości wyrobów z tej firmy. Czyżby niedobra zmiana?
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Zastanawiam się i mam pytanie: jakie doświadczenie cukiernicze mają osoby z jury? ^^ Typowy Janusz: No dla mnie zdecydowanie za słodki! Typowa Grażyna: Jak dla mnie niewypieczony! Nie ma oponki. No tak, bo pączki są słodkie. No racja, bo pączki się smaży, a nie piecze. Radziłbym do każdego pączka umieścić obok skład produktu i uwzględnić go w ocenie. Ciekawe jak wówczas wyglądałby ranking ;)
    @drivix takie samo jak 99,99% konsumentów tychże pączków.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @drugi-pasi Konsumenci coraz częściej sprawdzają etykiety - skład produktu. Szanowne jury ma przed sobą pączka np. Batona, którego nadzienie wygląda na zdjęciu mocno podejrzanie, a ocenia wygląd lepiej, niż pozostałych tradycyjnych pączków. Nie jest tajemnicą, że chemia czasem smakuje lepiej (przez wzmacniacze smaku, konserwanty utrzymujące długą świeżość itp.) od domowych potraw. Plastikowy pączek też będzie wyglądał lepiej od tradycyjnego pączka naszej babci. Niech Janusz z Grażynką dalej oceniają - smacznego :)
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    @drivix Czy Tobie Pan Adam kazał napisać ten komentarz ? Bo się obsrał ? Zapytaj jakich jajek używa do swoich ciast... he he he
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Tak to jest jak się piecze i zamraża pączki miesiąc przed tłustym czwartkiem. 8 miejsce nie dziwi.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    W mojej pracy były najlepsze bo częstował nas pracodawca.
    już oceniałe(a)ś
    0
    0
    Zarzucać pączkowi, że jest za słodki :D
    już oceniałe(a)ś
    0
    0