Fot. Tymon Markowski / Agencja Wyborcza.pl
Hotel Pod Orłem
To jedno z najpopularniejszych miejsc, w którym bydgoszczanie zamawiają świąteczne potrawy. W ofercie są m.in.: śledź w oleju (7,65 zł/250 g), dorsz po grecku (10,70 zł/porcja), paszteciki drożdżowe z pieczarkami (5,80 zł/250 g), pierogi z kapustą i grzybami (17,90 zł/500 g), paszteciki francuskie z kapustą i grzybami (10,50 zł/250 g), śledź flisacki (8,25 zł/250 g), pstrąg pieczony (13,85 zł/250 g), barszcz czysty (9,20 zł/litr), grzybowa (37 zł/litr). Zamawiać można do poniedziałku (21 grudnia) w sklepie firmowym przy ul. Gdańskiej 14, telefonicznie - 52 583 06 00 lub za pośrednictwem strony www.gotowepotrawy.pl. Odbiór 23 grudnia w godz. 9-15.
Wszystkie komentarze