Weranda
Restauracja w hotelu Bohema zaprasza na ekskluzywną kolację. W menu m.in.: na powitanie kawior z pstrąga, blin gryczany, creme fraiche; wśród przystawek carpaccio z jelenia z jajkiem przepiórczym, kaparami i parmezanem; chowder z owocami morza, w tym małżami nowozelandzkimi; pierś z kaczki z buraczkami, gratiną ziemniaczaną, konfiturą z czerwonej cebuli i gruszką w winie; mule flambirowane z białym winem, czosnkiem, śmietaną, cebulą i koperkiem; lody chałwowe, krem z kukułki, sos waniliowy; praliny i truskawki w czekoladzie. W cenie burelka wody mineralnej niegazowanej lub gazowanej, świeżo parzona kawa lub herbata oraz butelka wina na parę.
Adres: ul. Konarskiego 9
Cena: 350 zł
Rezerwacja: tel. 52 560 06 00, e-mail: weranda@hotelbohema.pl
Wszystkie komentarze